Loving Couples (1980)

导演: 杰克·斯迈特
编剧: Martin Donovan
主演: 雪莉·麦克雷恩 / 詹姆斯·柯本 / 苏珊·萨兰登 / 史蒂芬·柯林斯 / 萨莉·凯勒曼
类型: 喜剧
制片国家/地区: 美国
语言: 英语
上映日期: 1980
片长: 97 分钟
IMDb链接: tt0081080
暂无评分

Loving Couples的短评 · · · · · · ( 全部 2 条 )

热门 /  最新 / 

0 la-de-da 看过 2017-04-04

80s两个人都是美如画啊啊!

0 新晋小愚 看过 2016-10-14

It is simply a farce, but it may tell that the marriage should be managed or cared about somewhat, otherwise it may become boring and the problems may come. It had to say that Shirley was old at that ... It is simply a farce, but it may tell that the marriage should be managed or cared about somewhat, otherwise it may become boring and the problems may come. It had to say that Shirley was old at that time already and far from the one in "THE APARTMENT" and "Irma la Douce". (展开)

为什么被折叠? 有一些短评被折叠了
评论被折叠,是因为发布这条评论的帐号行为异常。评论仍可以被展开阅读,对发布人的账号不造成其他影响。如果认为有问题,可以联系豆瓣电影。
你关注的人还没写过短评

Loving Couples的话题 · · · · · · ( 全部 )

什么是话题
无论是一部作品、一个人,还是一件事,都往往可以衍生出许多不同的话题。将这些话题细分出来,分别进行讨论,会有更多收获。
我要写影评

Loving Couples的影评 · · · · · · ( 全部 0 条 )


讨论区   ·  ·  ·  ·  ·  ·

> 去这部影片的讨论区(全部0条)

豆瓣成员常用的标签 · · · · · ·

以下豆列推荐 · · · · · · ( 全部 )

谁在看这部电影 · · · · · ·


订阅Loving Couples的评论:
feed: rss 2.0