白宫风云 第二季 The West Wing Season 2 第9集 伽利略号

  • 本集中文名: 伽利略号
  • 本集原名: GALILEO
  • 播放时间: 暂无,欢迎添加
  • 剧情简介:

第9集的讨论   ·  ·  ·  ·  ·  ·

野蔷薇 1799天前

这集真不忍心看了。截止这集为止,与大毛有关的内容还不如天朝多,可见当年大毛已经衰弱到只剩半口气,鹰帝地位高山仰止,王八之气扑面而来,不止鄙视毛熊毫无压力,压制全球也绰绰有余。
到现在十四年了,大家过的都不容易啊!
3 有用 0回应

天行者 2229天前

CJ: I think you should do the classroom either way. We have at our disposal, a captive audience of school children, some of them don’t go to the blackboard or raise their hands cause they think they’d gonna be wrong. I think you should say to these kids “You think you get it wrong sometimes? You sho ...展开 0 有用 0回应

白宫风云 第二季
9.4 (1236人评价)

> 去 白宫风云 第二季

哪些内容不适合讨论   ·  ·  ·  ·  ·  ·

请尊重电视剧的创作和版权,不要在讨论区提供或讨论下载方面的内容。