间谍亚契 第十一季 Archer Season 11 (2020)

导演: Chad Hurd
编剧: 亚当·瑞德 / Mark Ganek
主演: H·乔恩·本杰明 / 朱迪·格雷尔 / 汤姆·凯恩 / 安珀·纳什 / 克里斯·帕内尔 / 亚当·瑞德 / 爱莎·泰勒 / 杰西卡·沃尔特 / 杰米·李·柯蒂斯 / 斯蒂芬·托布罗斯基 / Jon Curry / Matt Yates
类型: 喜剧 / 动画
制片国家/地区: 美国
语言: 英语
首播: 2020-09-16(美国)
季数:
集数: 8
单集片长: 21分钟
IMDb链接: tt10692628
5星
45.7%
4星
42.9%
3星
11.4%
2星
0.0%
1星
0.0%

间谍亚契 第十一季的分集短评 · · · · · ·

间谍亚契 第十一季的短评 · · · · · · ( 全部 32 条 )

热门 /  最新 / 

0 Blue 看过 2021-02-17

总算醒了……

0 Nanccccccy 看过 2020-12-28

物是人非……

0 zzzike 看过 2020-11-04

how archer get downgraded to a side character but fights back to be the lead. tbc. he did it. but he’s still in the coma right?? seems like this season is the first time that different writers got inv... how archer get downgraded to a side character but fights back to be the lead. tbc. he did it. but he’s still in the coma right?? seems like this season is the first time that different writers got involved. not so good anymore.... sad.... still fun to see cyril becoming a whining coward again (展开)

0 汉斯 看过 2020-12-20

比前几季好多了

0 高田 看过 2021-02-15

太好看了😎😎😎

> 更多短评 32条
为什么被折叠? 有一些短评被折叠了
评论被折叠,是因为发布这条评论的帐号行为异常。评论仍可以被展开阅读,对发布人的账号不造成其他影响。如果认为有问题,可以联系豆瓣电影。
你关注的人还没写过短评

间谍亚契 第十一季的话题 · · · · · · ( 全部 )

什么是话题
无论是一部作品、一个人,还是一件事,都往往可以衍生出许多不同的话题。将这些话题细分出来,分别进行讨论,会有更多收获。
我要写剧评

间谍亚契 第十一季的剧评 · · · · · · ( 全部 0 条 )


豆瓣成员常用的标签 · · · · · ·

以下片单推荐 · · · · · · ( 全部 )

谁在看这部剧集 · · · · · ·


订阅间谍亚契 第十一季的影评:
feed: rss 2.0