艾芙琳 Evelyn (2018)

导演: 奥兰多·冯·爱因西德尔
类型: 纪录片
官方网站: https://www.evelynmovie.com
制片国家/地区: 英国
语言: 英语
上映日期: 2018-10-11(英国)
片长: 100
IMDb链接: tt8793990
暂无评分

艾芙琳的获奖情况 · · · · · · ( 全部 )

艾芙琳的短评 · · · · · · ( 全部 19 条 )

热门 /  最新 / 

0 陆支羽 看过 2019-09-11

3.5。

0 Lainey 看过 2019-09-14

If I be the first of us to die/Let grief not blacken long your sky/There is a change but not a leaving,for just as death is part of life/All the gathered riches of our journey/The things that made us ... If I be the first of us to die/Let grief not blacken long your sky/There is a change but not a leaving,for just as death is part of life/All the gathered riches of our journey/The things that made us laugh,weep or sing/The joy of sunlit snow or first unfurling of the spring/Each giving and each taking/What we were, we are/What we had, we have. (展开)

0 当局 看过 2019-09-27

因为活着而倍感罪责。

0 爬藤小夕 看过 2019-10-15

秋天看的最喜欢的纪录片,Evelyn,死亡也是生命的一环

1 cerisss_ 看过 2018-12-09

14 October London Film Festival

> 更多短评 19条
为什么被折叠? 有一些短评被折叠了
评论被折叠,是因为发布这条评论的帐号行为异常。评论仍可以被展开阅读,对发布人的账号不造成其他影响。如果认为有问题,可以联系豆瓣电影。
你关注的人还没写过短评

艾芙琳的话题 · · · · · · ( 全部 )

什么是话题
无论是一部作品、一个人,还是一件事,都往往可以衍生出许多不同的话题。将这些话题细分出来,分别进行讨论,会有更多收获。
我要写影评

艾芙琳的影评 · · · · · · ( 全部 0 条 )


讨论区   ·  ·  ·  ·  ·  ·

> 去这部影片的讨论区(全部0条)

豆瓣成员常用的标签 · · · · · ·

以下豆列推荐 · · · · · · ( 全部 )

谁在看这部电影 · · · · · ·


订阅艾芙琳的评论:
feed: rss 2.0