拯救资本主义 Saving Capitalism (2017)

导演: Sari Gilman / Jacob Kornbluth
主演: Robert Reich
类型: 纪录片
制片国家/地区: 美国
语言: 英语
上映日期: 2017-11-21(美国)
片长: 90分钟
IMDb链接: tt6185286
5星
16.1%
4星
25.0%
3星
42.9%
2星
14.3%
1星
1.8%

拯救资本主义的短评 · · · · · · ( 全部 23 条 )

热门 /  最新 / 

1 TheBlueAlert 看过 2018-11-02

I won’t question his sincerity even if it’s to promote his book, yet the sirens have been on and on over the years, the painful disparity remains unchanged, and turning worse at an astonishing pace. I... I won’t question his sincerity even if it’s to promote his book, yet the sirens have been on and on over the years, the painful disparity remains unchanged, and turning worse at an astonishing pace. It is hard to have faith in just pointing out the facts any more when individuals’ opinions would not make any dent in the infrastructure. (展开)

0 Vinta 看过 2019-03-31

99% vs 1%

0 Rei. 看过 2017-11-26

不是很喜欢,探讨不够深,不够复杂,有时候我都觉得他是不是在playing dumb,刻意忽略了一些资本积累的逻辑。大概是给Reich新书做的广告。

0 菠萝君 看过 2018-01-25

改变了我对川普的看法。

0 伊路米 看过 2017-11-23

视角单一,也不咋地

> 更多短评23条
为什么被折叠? 有一些短评被折叠了
评论被折叠,是因为发布这条评论的帐号行为异常。评论仍可以被展开阅读,对发布人的账号不造成其他影响。如果认为有问题,可以联系豆瓣电影。
你关注的人还没写过短评

拯救资本主义的话题 · · · · · · ( 全部 )

什么是话题
无论是一部作品、一个人,还是一件事,都往往可以衍生出许多不同的话题。将这些话题细分出来,分别进行讨论,会有更多收获。
我要写影评

拯救资本主义的影评 · · · · · · ( 全部 0 条 )


讨论区   ·  ·  ·  ·  ·  ·

> 去这部影片的讨论区(全部0条)

豆瓣成员常用的标签 · · · · · ·

以下豆列推荐 · · · · · · ( 全部 )

谁在看这部电影 · · · · · ·


订阅拯救资本主义的评论:
feed: rss 2.0