真的不骗你 第九季 Would I Lie to You Season 9 (2015)

导演: 巴巴拉·威尔希尔
主演: 罗伯·布莱顿 / 李·麦克 / 大卫·米切尔
类型: 喜剧
制片国家/地区: 英国
语言: 英语
首播: 2015-07-31
季数:
集数: 10
IMDb链接: tt4926536
暂无评分

真的不骗你 第九季的分集短评 · · · · · ·

讨论区 · · · · · · ( 全部 )

真的不骗你 第九季的短评 · · · · · · ( 全部 3 条 )

热门 /  最新 / 

0 Cherry樱桃之远 看过 2020-05-22

09x02 Bob Mortimer: "As a teenager, I used to terrorise my neighbourhood with a game I invented called "Theft and Shrubbery".", "This is the cushion that I used to carry my pet owl around on. I would ... 09x02 Bob Mortimer: "As a teenager, I used to terrorise my neighbourhood with a game I invented called "Theft and Shrubbery".", "This is the cushion that I used to carry my pet owl around on. I would have brought the owl, but he escaped last week." 09x09 Henning Wehn: "I was once arrested by border guards for illegally entering another country." (展开)

0 小黄本 看过 2016-10-07

so much fun!!

0 松饼香片儿 看过 2020-11-19

"We do beg your pardon! We are in your garden!"

为什么被折叠? 有一些短评被折叠了
评论被折叠,是因为发布这条评论的帐号行为异常。评论仍可以被展开阅读,对发布人的账号不造成其他影响。如果认为有问题,可以联系豆瓣电影。
你关注的人还没写过短评

真的不骗你 第九季的话题 · · · · · · ( 全部 )

什么是话题
无论是一部作品、一个人,还是一件事,都往往可以衍生出许多不同的话题。将这些话题细分出来,分别进行讨论,会有更多收获。
我要写剧评

真的不骗你 第九季的剧评 · · · · · · ( 全部 0 条 )


豆瓣成员常用的标签 · · · · · ·

以下豆列推荐 · · · · · · ( 全部 )

谁在看这部剧集 · · · · · ·


订阅真的不骗你 第九季的影评:
feed: rss 2.0