犀牛 Rhinoceros (1974)

导演: Tom O'Horgan
编剧: Eugene Ionesco / Julian Barry
主演: Gene Wilder / Karen Black / Zero Mostel
类型: 剧情 / 喜剧 / 爱情 / 悬疑 / 奇幻
制片国家/地区: 美国 / 英国 / 加拿大
语言: 英语
上映日期: 1974-01-21
片长: 104 分钟
IMDb链接: tt0070605
暂无评分

犀牛的短评 · · · · · · ( 全部 1 条 )

热门 /  最新 / 

0 oppıʞ 看过 2012-01-04

犀牛与甲虫的变形记:i can't seem to get used to myself, my body. i can't take humanity for granted anymore

为什么被折叠? 有一些短评被折叠了
评论被折叠,是因为发布这条评论的帐号行为异常。评论仍可以被展开阅读,对发布人的账号不造成其他影响。如果认为有问题,可以联系豆瓣电影。
你关注的人还没写过短评

犀牛的话题 · · · · · · ( 全部 )

什么是话题
无论是一部作品、一个人,还是一件事,都往往可以衍生出许多不同的话题。将这些话题细分出来,分别进行讨论,会有更多收获。
我要写影评

犀牛的影评 · · · · · · ( 全部 1 条 )

chehw 2012-10-30 09:13:43

Rhinoceros

Rhinoceros (French original title Rhinocéros) is a play by Eugène Ionesco, written in 1959. The play belongs to the school of drama known as the Theatre of the Absurd. Over the course of three acts, the inhabitants of a small, provincial French town ...  (展开)

> 更多影评1篇


以下豆列推荐 · · · · · · ( 全部 )

谁在看这部电影 · · · · · ·


订阅犀牛的评论:
feed: rss 2.0