马贝尔的婚后生活 Mabel's Married Life (1914)

导演: 马克·森内特
编剧: 查理·卓别林 / 梅布尔·诺曼德
主演: 查理·卓别林 / 梅布尔·诺曼德 / 马克·斯旺 / Eva Nelson / 汉克·曼 / Charles Murray / Harry McCoy
类型: 喜剧 / 短片
制片国家/地区: 美国
语言: 英语
上映日期: 1914-06-20
片长: 17 分钟
IMDb链接: tt0004282
5星
8.0%
4星
18.0%
3星
50.0%
2星
22.0%
1星
2.0%

马贝尔的婚后生活的短评 · · · · · · ( 全部 19 条 )

热门 /  最新 / 

0 stknight 看过 2010-05-16

1914-06-20,马贝尔的婚后生活。Mabel goes home after being humiliated by a masher whom her wimpy husband won't fight. The husband goes off to a bar and gets drunk. She buys a boxing dummy hoping it will inspire ... 1914-06-20,马贝尔的婚后生活。Mabel goes home after being humiliated by a masher whom her wimpy husband won't fight. The husband goes off to a bar and gets drunk. She buys a boxing dummy hoping it will inspire her husband, but when he returns he gets in a fight with it, taking it (展开)

0 峰峰峰峰 看过 2014-03-09

看过标记。

0 醉梦·聊生 看过 2016-11-02

跟一个不倒翁过不去,还打不过

0 Moodlebug 看过 2018-06-28

The ultimate and never-ending cycle of lust originates from the poverty of himself

0 杨浦小囡 看过 2017-02-15

已收藏

> 更多短评19条
为什么被折叠? 有一些短评被折叠了
评论被折叠,是因为发布这条评论的帐号行为异常。评论仍可以被展开阅读,对发布人的账号不造成其他影响。如果认为有问题,可以联系豆瓣电影。
你关注的人还没写过短评

马贝尔的婚后生活的话题 · · · · · · ( 全部 )

什么是话题
无论是一部作品、一个人,还是一件事,都往往可以衍生出许多不同的话题。将这些话题细分出来,分别进行讨论,会有更多收获。
我要写影评

马贝尔的婚后生活的影评 · · · · · · ( 全部 0 条 )


讨论区   ·  ·  ·  ·  ·  ·

> 去这部影片的讨论区(全部0条)

豆瓣成员常用的标签 · · · · · ·

以下豆列推荐 · · · · · · ( 全部 )

谁在看这部电影 · · · · · ·


订阅马贝尔的婚后生活的评论:
feed: rss 2.0