食人之旅 食人族之旅/Cannibal tours (1988)

导演: Dennis O'Rourke
类型: 纪录片
制片国家/地区: 澳大利亚
语言: 英语
上映日期: 1989-08-22
片长: USA: 70 分钟
IMDb链接: tt0199399
5星
17.1%
4星
37.1%
3星
42.9%
2星
2.9%
1星
0.0%

食人之旅的短评 · · · · · · ( 全部 22 条 )

热门 /  最新 / 

0 看过 2015-12-04

Biu! 戳到了人类学的痛处:colonialism—ethnography—trourism都是一回事...

1 V_Lachesis 看过 2011-12-16

O'Rourke's music and montage enlarge the ethnographic representative moment. The fine boundaries among time periods and countries are blurred and appear meaningless in the Other's eyes.

0 弯弯 看过 2015-05-19

very poetic, very observational, money disparity is a big problem, tourists want locals to remain primitive but thinks that they have to help civilize them, the german tourist talks about colonialism (the germans were popular!), phototaking, the lady posing with naked boys...

0 听说 看过 2012-10-12

最近对纪录片很有爱啊

0 THORSSS 看过 2017-06-10

哪里有得看呢?这个纪录片

> 更多短评22条
为什么被折叠? 有一些短评被折叠了
评论被折叠,是因为发布这条评论的帐号行为异常。评论仍可以被展开阅读,对发布人的账号不造成其他影响。如果认为有问题,可以联系豆瓣电影。
你关注的人还没写过短评

食人之旅的话题 · · · · · · ( 全部 )

什么是话题
无论是一部作品、一个人,还是一件事,都往往可以衍生出许多不同的话题。将这些话题细分出来,分别进行讨论,会有更多收获。
我要写影评

食人之旅的影评 · · · · · · ( 全部 0 条 )


讨论区   ·  ·  ·  ·  ·  ·

> 去这部影片的讨论区(全部0条)

以下豆列推荐 · · · · · · ( 全部 )

谁在看这部电影 · · · · · ·


订阅食人之旅的评论:
feed: rss 2.0