彼得潘 Peter Pan (1924)

导演: 赫伯特·布雷农
编剧: J·M·巴利 / 威利斯·戈德贝克
主演: George Ali / 艾斯特·罗尔斯顿 / 西里尔·查德威克 / 玛丽·布莱恩 / 杰克·墨菲 / 菲利普·德拉西
类型: 家庭 / 奇幻 / 冒险
制片国家/地区: 美国
语言: 英语
上映日期: 1925-11-08
片长: 105 分钟 / Spain: 101 分钟
IMDb链接: tt0015224
5星
18.1%
4星
37.3%
3星
36.1%
2星
6.0%
1星
2.4%

彼得潘的短评 · · · · · · ( 全部 37 条 )

热门 /  最新 / 

0 Valuska 看过 2020-06-04

6.5/10 I was surprised by the scene where Peter Pan directly addresses the audience and brings interaction across the fourth wall. It is probably the first I’ve ever seen in early cinema. Also, there ... 6.5/10 I was surprised by the scene where Peter Pan directly addresses the audience and brings interaction across the fourth wall. It is probably the first I’ve ever seen in early cinema. Also, there is the beautiful superimposed image with Peter’s silhouette and Hook’s portrait one over another, indicating the shared dictatorship and lack of love. (展开)

1 松子冬笋 看过 2015-11-17

每回感冒发烧的时候就想看。

0 蒹葭 看过 2013-01-07

好萌~ 赞特技,找到的都是零零散散的视频,是不是已经没有完整拷贝了?

0 猫日那 看过 2020-06-11

Nana最佳

0 小西而已 看过 2020-05-12

他说要永远相信有仙子的存在

> 更多短评 37条
为什么被折叠? 有一些短评被折叠了
评论被折叠,是因为发布这条评论的帐号行为异常。评论仍可以被展开阅读,对发布人的账号不造成其他影响。如果认为有问题,可以联系豆瓣电影。
你关注的人还没写过短评

彼得潘的话题 · · · · · · ( 全部 )

什么是话题
无论是一部作品、一个人,还是一件事,都往往可以衍生出许多不同的话题。将这些话题细分出来,分别进行讨论,会有更多收获。
我要写影评

彼得潘的影评 · · · · · · ( 全部 0 条 )


讨论区   ·  ·  ·  ·  ·  ·

【影史回眸】018 来自空地 2020-06-01

> 去这部影片的讨论区(全部1条)

关于《彼得潘》的问题 · · · · · · ( 全部1个 )

豆瓣成员常用的标签 · · · · · ·

谁在看这部电影 · · · · · ·


订阅彼得潘的评论:
feed: rss 2.0