美国历史 第十七季 The American Experience Season 17 (2004)

导演: David Grubin
类型: 纪录片 / 历史
官方网站: www.pbs.org/wgbh/americanexperience/
制片国家/地区: 美国
语言: 英语
首播: 2004-10-04(美国)
季数:
集数: 12
IMDb链接: tt0486177

美国历史 第十七季的分集短评 · · · · · ·

讨论区 · · · · · · ( 全部 )

美国历史 第十七季的短评 · · · · · · ( 全部 5 条 )

热门 /  最新 / 

0 V.M 看过 2012-02-04

"He who learns must suffer, and, even in our sleep, pain that cannot forget falls drop by drop upon the heart, and in our own despair, against our will, comes wisdom to us by the awful grace of God."

0 azhen 看过 2012-05-10

"He is cheated out of his chance to test his ideas and his values." sigh....When he shall die, take him and cut him out in little stars, and he shall make the face of heaven so fine that all the world will be in love with night and pay no worship to the garish sun.

0 南区熊猫 看过 2011-05-14

他把自己的一生置于亲爱的哥哥的阴影之下,就在走出阴影的一刹那,他与自己的哥哥一样,成了过去的传奇。

0 camelot 看过 2010-06-06

the story of faith and courage.

> 更多短评5条
为什么被折叠? 有一些短评被折叠了
评论被折叠,是因为发布这条评论的帐号行为异常。评论仍可以被展开阅读,对发布人的账号不造成其他影响。如果认为有问题,可以联系豆瓣电影。
你关注的人还没写过短评

美国历史 第十七季的影评 · · · · · · ( 全部0 )


豆瓣成员常用的标签 · · · · · ·

以下豆列推荐 · · · · · · ( 全部 )

谁在看这部电视剧 · · · · · ·


订阅美国历史 第十七季的影评:
feed: rss 2.0