鲶鱼秀 第一季 Catfish: The TV Show Season 1 (2012)

主演: Max Joseph / Yaniv Schulman
制片国家/地区: 美国
语言: 英语
首播: 2012-11-12
季数: 1
IMDb: tt2498968
暂无评分

鲶鱼秀 第一季的分集短评 · · · · · ·

该剧目前还未确定具体集数,如果你知道,欢迎 补充

讨论区 · · · · · · ( 全部 )

鲶鱼秀 第一季的短评 · · · · · · ( 全部 21 条 )

热门 /  最新 / 

0 缪娜 看过 2019-07-14

和老公一起吐槽一起看综艺好开心🥳 WAP

0 看过 2020-04-04

防套路手册 看的停不下来

1 Latiscity 看过 2021-07-21

The show has a voyeuristic feel to it, and it's good to watch as a warning of online relationships. You never know who is on the other side of the screen because they could simply be pretending to be ... The show has a voyeuristic feel to it, and it's good to watch as a warning of online relationships. You never know who is on the other side of the screen because they could simply be pretending to be who they say they are. The are horrific stories of people being fooled, but also in between that there are some - although few - happy ending stories. (展开)

0 12hyue 看过 2019-07-25

0 Lisa 看过 2021-08-09

不网恋,不网恋,不网恋!

> 更多短评 21条
为什么被折叠? 有一些短评被折叠了
评论被折叠,是因为发布这条评论的帐号行为异常。评论仍可以被展开阅读,对发布人的账号不造成其他影响。如果认为有问题,可以联系豆瓣电影。
你关注的人还没写过短评

鲶鱼秀 第一季的话题 · · · · · · ( 全部 )

什么是话题
无论是一部作品、一个人,还是一件事,都往往可以衍生出许多不同的话题。将这些话题细分出来,分别进行讨论,会有更多收获。
我要写剧评

鲶鱼秀 第一季的剧评 · · · · · · ( 全部 0 条 )


豆瓣成员常用的标签 · · · · · ·

以下片单推荐 · · · · · · ( 全部 )

谁在看这部剧集 · · · · · ·


订阅鲶鱼秀 第一季的影评:
feed: rss 2.0