查维兹复辟记 The Revolution Will Not Be Televised (2003)

导演: Kim Bartley / Donnacha O'Briain
主演: Hugo Chavez
类型: 纪录片
官方网站: http://www.chavezthefilm.com/
制片国家/地区: 爱尔兰 / 荷兰 / 美国 / 德国 / 芬兰 / 英国
语言: 英语 / 西班牙语
上映日期: 2004-04-16
片长: 74 分钟
IMDb: tt0363510
5星
56.7%
4星
33.3%
3星
6.7%
2星
0.0%
1星
3.3%

查维兹复辟记的短评 · · · · · · ( 全部 13 条 )

热门 /  最新 / 

1 Frederick Wang 看过 2009-09-10

残缺的民主制度是独裁者掌权的捷径,这样的事情发生了不止一次了。

3 hotshotdebut 看过 2013-12-10

谎言再好听,还是谎言。

1 那他咧 看过 2010-03-25

Chavez是好人!

1 大卷儿 看过 2011-05-03

Chavez真的很有趣 委内瑞拉很幸运

0 Svolta! 看过 2013-02-20

Absolutely brilliant. I've never seen a documentary like this before, filmed from the inside. The filmmakers were in the middle of a military coup, in THE place where the most important events were oc... Absolutely brilliant. I've never seen a documentary like this before, filmed from the inside. The filmmakers were in the middle of a military coup, in THE place where the most important events were occurying. Shows the media lies, and international community's hypocrisy and more. (展开)

> 更多短评 13条
为什么被折叠? 有一些短评被折叠了
评论被折叠,是因为发布这条评论的帐号行为异常。评论仍可以被展开阅读,对发布人的账号不造成其他影响。如果认为有问题,可以联系豆瓣电影。
你关注的人还没写过短评

查维兹复辟记的话题 · · · · · · ( 全部 )

什么是话题
无论是一部作品、一个人,还是一件事,都往往可以衍生出许多不同的话题。将这些话题细分出来,分别进行讨论,会有更多收获。
我要写影评

查维兹复辟记的影评 · · · · · · ( 全部 0 条 )


豆瓣成员常用的标签 · · · · · ·

以下片单推荐 · · · · · · ( 全部 )

谁在看这部电影 · · · · · ·


订阅查维兹复辟记的评论:
feed: rss 2.0