成为美国人:华人的经历 Becoming American: The Chinese Experience (2003)

导演: 比尔·莫耶斯
类型: 纪录片
制片国家/地区: 美国
语言: 英语
首播: 2003-03-25
集数: 3
又名: 成为美国人—华人的经历
IMDb链接: tt0810498

成为美国人:华人的经历的分集短评 · · · · · ·

讨论区 · · · · · · ( 全部 )

(还没有讨论, )
(还没有讨论, )

成为美国人:华人的经历的短评 · · · · · · ( 全部 8 条 )

热门 /  最新 / 

0 veno 看过 2010-07-14

好多353

0 AK 看过 2013-11-16

Stories told by Americans. What's been left out is the trade-off, the nostalgia, the sense of not belonging anywhere, the loss of home, and the disconnection with your homeland.

0 Q猫 看过 2010-07-07

华人真的很沉默,如果从刚开始我们就敢于争取权利,也许华人的社会地位可以更高。ps:为什么我爷爷不是广东人

0 蓉蓉向你问好 看过 2014-09-08

http://www.youtube.com/watch?v=R1DuyLRa4zQ

> 更多短评8条
为什么被折叠? 有一些短评被折叠了
评论被折叠,是因为发布这条评论的帐号行为异常。评论仍可以被展开阅读,对发布人的账号不造成其他影响。如果认为有问题,可以联系豆瓣电影。
你关注的人还没写过短评

成为美国人:华人的经历的影评 · · · · · · ( 全部1 )

If you are a Chinese living, lived or want to live in US, you must watch these 3 DVDs, Gold Mountain Dream, Between two worlds and No Turning Back. Here is the brief timeline: 1830s Chinese sailo.........
5/5 有用 1回复

豆瓣成员常用的标签 · · · · · ·

以下豆列推荐 · · · · · · ( 全部 )

谁在看这部电视剧 · · · · · ·


订阅成为美国人:华人的经历的影评:
feed: rss 2.0