白宫风云 第一季 The West Wing Season 1 第13集 化险为夷

  • 本集中文名: 化险为夷
  • 本集原名: TAKE OUT THE TRASH DAY
  • 播放时间: 暂无,欢迎添加
  • 剧情简介:

第13集的讨论   ·  ·  ·  ·  ·  ·

真兰 1348天前

这一集结尾leo让karen留下简直泪目啊= =伟大的心灵 0 有用 0回应

janeminibreak 2175天前

Leo让Karen留下并不计前嫌,让其重新回到工作岗位!这种宽容与对人性犯错、只看表面的深层理解太让人震撼了。 0 有用 0回应

天行者 2327天前

Butler: why are you meeting with that man?
Leo: He's a good friend.
Butler: No, he's not.
Leo: He's been a good friend to me.
Butler: In good times, Leo, it's not hard to like a guy when he's doing well. The measure of a man is how does he behave when the things are otherwise.
0 有用 0回应

白宫风云 第一季
9.1 (4878人评价)

> 去 白宫风云 第一季

哪些内容不适合讨论   ·  ·  ·  ·  ·  ·

请尊重电视剧的创作和版权,不要在讨论区提供或讨论下载方面的内容。