爱恋风尘 High Tide (1987)

导演: 吉利恩 阿姆斯特朗 (Gillian Armstrong)
编剧: 劳拉 琼斯 (Laura Jones (III))
主演: 朱迪·戴维斯
类型: 剧情
制片国家/地区: 澳大利亚
语言: 英语
上映日期: 1987-07-30
片长: Spain: 101 分钟 / USA: 101 分钟
IMDb链接: tt0095305

爱恋风尘的短评 · · · · · · ( 全部 3 条 )

热门 /  最新 / 

0 Shin chan 心醬 看过 2013-07-04

judy davis 好漂亮啊

0 虞玉 看过 2016-05-28

Lillie, a backup singer in a travelling rock’n'roll show, is left broke and stranded when her car breaks down in the NSW coastal town of Bega. She checks into a caravan park, unaware that Ally, the daughter she gave up 16 years ago as a baby, is living there with Bet, her patern

0 Curt Duncan 看过 2012-12-30

一直都很羡慕Judy Davis的长相,怎么看都是个crackhead...

为什么被折叠? 有一些短评被折叠了
评论被折叠,是因为发布这条评论的帐号行为异常。评论仍可以被展开阅读,对发布人的账号不造成其他影响。如果认为有问题,可以联系豆瓣电影。
你关注的人还没写过短评

关于《爱恋风尘》的问题 · · · · · · ( 全部0个 )

爱恋风尘的影评 · · · · · · ( 全部0 )


豆瓣成员常用的标签 · · · · · ·

以下豆列推荐 · · · · · · ( 全部 )

谁在看这部电影 · · · · · ·


订阅爱恋风尘的评论:
feed: rss 2.0