成全

You're scored in my heart, Clark. You ever walked in the first day. Your sweet smiles, your ridiculous clothes, your bad jokes, and you can't completely hide every a single feeling you have. Don't think me too often, I don't want you sad. Just live well, just live. I'll be walking beside you every step way. Love, Well. <Me Before You> 爱是理解,爱是尊重,爱是成全.有时候,爱是适时的放手.威尔爱露露,但他给不了露露任何其他男人能给的,也不想露露经过浪漫的爱的激情之后那无尽的怨怼与自己痛苦的愧疚,因为未来是漫长的.威尔最终走得很高兴,他来过这个美丽的世界,他爱过一个善良爱笑活泼可爱的姑娘.他也为露露带来了灿烂的阳光.影片的最后,露露在法国读着威尔给她的遗言,山姆·克拉弗林那性感得能让耳朵怀孕的嗓音回荡在耳边,瞬间我老泪纵横.反复听了十几遍,再配以Imagine Dragons的<Not Today>原声,《遇见你之前》这部剧情不怎样但结尾特出彩与配乐超级赞的电影真的有毒.循环了十几次威尔的告白之后,我果断将电影删进了回收站,并立马清空.不想给自己再次中毒的机会.You never want to change somebody, you just love her.
© 本文版权归作者 Ammydian 所有,任何形式转载请联系作者。
> 我来回应